Naar de cloud, een andere manier van werken

Jouw organisatie gaat over naar de cloud. Wellicht in kleine stappen, maar mogelijk in een grote digitale expeditie waarbij de on-premise situatie tot het verleden behoort. Deze cloudtransitie heeft veel impact op de organisatie. Het vergt een andere manier van werken, andere kennis van de gebruikers en technisch verandert er veel. Maar ook op het gebied van beheer, contracteren en leveranciersrelaties stapt je organisatie in een andere wereld. Hoe ziet die wereld eruit en hoe pak je een cloudtransitie aan die zoveel impact heeft?

Jouw cloudtransitie goed geregeld met Wieck Molendijk consultants en ICTRecht

Onze ervaren adviseurs van Wieck Molendijk consultants en ICTRecht kunnen jouw organisatie ondersteunen met een goede en veilige overgang naar een digitale werkomgeving. Wij hebben alle kennis in huis om je organisatie te voorzien van advies over cloudtransities. Of het nu gaat om strategische, operationele of juridische vraagstukken, wij zorgen voor controle op jouw ICT-omgeving!

De quickscan geeft binnen 5 minuten zicht op je uitgangssituatie, risico’s en advies over hoe je de juiste beheerorganisatie creëert.

Het voordeel van onze samenwerking

De gecombineerde aanpak levert onder meer het volgende op:

  • Inzicht in jouw uitgangspositie op alle fronten
  • Hulp bij de aanpak en realisatie van je cloudtransitie
  • Advies bij de selectie van en het contracteringsproces met de cloudleverancier
  • Het creëren van een ontwerp van de nieuwe beheerorganisatie
  • Een succesvolle cloudtransitie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Naam*