Welkom op onze nieuwe website

Al 8 jaar is Wieck Molendijk consultants actief in de woningcorporatie-branche. Vandaag vieren wij dit met de live-gang van onze website!

Danny Molendijk heeft in november 2010 Wieck Molendijk consultants opgericht. Het doel van Wieck is om ICT voor jou te laten werken. Hoe? Wij helpen optimale groei te realiseren door de volledige potentie van ICT te benutten.

Wieck Molendijk consultants heeft meerdere woningcorporaties geholpen bij diverse vraagstukken. Voorheen waren dit vooral parttime opdrachten die Danny naast zijn baan als consultant bij CEPO en later als informatiemanager bij DUWO uitvoerde. Sinds augustus 2017 wordt er echter fulltime gewerkt aan fantastische projecten!

Danny Molendijk en Lynn van der Scheur

Naast Danny is Lynn van de Scheur werkzaam als allround specialist in klantvisie, -beleving en procesoptimalisaties. Hiervoor heeft zij bij Zig Websoftware gewerkt. Als accountmanager en consultative specialist heeft zij ruime ervaring in zelfservice- en klantcontactoplossingen. Klantcontact heeft in haar werk altijd centraal gestaan. Haar passie is om jou als klant juist daar te helpen waar nodig, met als uitgangspunt daadwerkelijk toegevoegde waarde te bieden.

Daarnaast werken we met meerdere professionals om onze klanten te bedienen en resultaten te behalen die op één lijn staan met jouw organisatiedoelstellingen en bijdragen aan een duurzaam rendement.

Wil je ons leren kennen? Volg ons dan op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen! Of liever direct een kop koffie plannen? Neem dan contact met ons op!