Consultant woningcorporatie

Waarom

Wij geloven in optimale groei waarbij de volledige potentie van ICT wordt benut.

Hoe

Met ons windrichtingsmodel verbinden wij de juiste vraagstukken en brengen problemen terug tot de essentie.

Wat

Wij brengen organisaties in beweging en geven je meer controle (terug) op ICT.

Visie & Missie

Onze visie is dat ICT jou(w organisatie) verder moet helpen. Daarbij is een aansluiting op de organisatie en haar bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprocessen cruciaal. Onze dienstverlening is erop gericht om vanuit de essentie ICT aan de organisatie te verbinden. Wij kijken hierbij naar verschillende factoren waaronder: de organisatie, medewerkers, klanten, leveranciers, partners en beschikbare middelen. Met ons Windrichtingsmodel creëren we overzicht in complexe situaties en helpen organisaties hun doelstellingen te bereiken door succesvolle projecten af te ronden. Het is onze missie om prestaties van woningcorporaties te verbeteren door een betere verbinding tussen organisatie en ICT.

Danny

Danny Molendijk is een van de grondleggers van Wieck Molendijk consultants. Zijn kritische blik en analytisch vermogen zorgen ervoor dat hij bij iedere organisatie tot de kern van een vraagstuk kan komen. Hij adviseert en implementeert oplossingen (op locatie) en is sparringpartner tijdens het traject.

Danny neemt een organisatie mee in de beweging die zij wensen. Met zijn unieke visie en werkwijze staat hij garant voor een open en transparante verstandhouding in een samenwerking. Door zijn jarenlange ervaring bij verschillende organisaties als ICT-consultant en ICT-manager, is hij een veelzijdig specialist.

Wil je kennis maken met Wieck? Neem contact met ons op